کد خبر: 3793577
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷

شهیدان پشتوانه های اصلی انقلاب اسلامی ایران هستند

شهیدان پشتوانه های اصلی انقلاب اسلامی ایران هستند گروه سیاسی- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان با بیان اینکه امروز آرامشی که بر سراسر میهن عزیز اسلامی مان سایه افکنده از برکت خون شهیدان انقلاب و جان بر کفان آن دوران است، گفت: شهیدان پشتوانه های اصلی انقلاب اسلامی ایران هستند.

به گزارش ایکنا از کردستان، رضا نجفی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان امروز، هفتم اسفندماه در ملاقات حضور با خانواده شهدای شهرستان بانه اظهار کرد: خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند.
وی با بیان اینکه امروز آرامشی که بر سراسر میهن عزیز اسلامی مان سایه افکنده از برکت خون شهیدان انقلاب و جان بر کفان آن دوران است، افزود: شهیدان پشتوانه های اصلی انقلاب اسلامی ایران هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان سپاس، قدردانی و تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را تجلیل از ارزش ها دانست و بیان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند.
وی با بیان اینکه روحیه ایثار و شهادت در جامعه موجب زنده و پویا شدن جامعه است، عنوان کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا موجب تقویت روحیه خدمت رسانی در مسئولان نظام و خادمان به شهداست.
نجفی وجود والدین عزیز شهدا در جامعه را مایه دلگرمی دانست و یادآور شد: ما با حضور در کنار شما عزیزان برای ارائه خدمت بهتر و بیشتر به مردم، روحیه و انرژی می‌گیریم.
گفتنی است؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان امروز، در سفر خود به شهرستان بانه به دیدار 15 خانواده شهدای شهرستان بانه دیدار کرد و با 40 خانواده شهید نیز در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بانه ملاقات حضوری داشت.
یادآور می‌شود؛ در این دیدارها مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان با خانواده قادرخانزاده که  شش برادرش  در راه دفاع از حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند، دیدار کرد.
انتهای پیام

captcha